Velký roční horoskop. Jaký bude rok 2021?

horoskop 2021

Co nás čeká v roce 2021? Můžeme se bez obav těšit na nové zítřky nebo máme být raději obezřetní? A co přinesou příští měsíce jednotlivým znamením zvěrokruhu? Jak se nám bude dařit ve vztazích, práci a osobním životě? Článek ukrývá odpovědi na tyto otázky, jedná se totiž o podrobný roční horoskop pro všechna znamení.

Zjistěte, co Vás čeká v roce 2021!
Zavolejte do naší věštírny a nechte si vypracovat Váš osobní horoskop na rok 2021.

Zavolejte na telefon 906 50 01 02 a zadejte kód 55.

Postavení hvězd v roce 2021

Hned na úvod můžeme předeslat, že rok 2021 se ponese ve znamení změn, které ovlivní naše životy. Planeta Saturn zůstane po celý rok ve znamení Vodnáře. A zatímco Vodnář je považován za veskrze pozitivní znamení, které představuje pokrok vpřed a světlé zítřky, Saturn je z astrologického pohledu planetou spíše obávanou, tudíž bude optimismus Vodnáře poněkud brzdit. Přibližně v polovině roku se do znamení Vodnáře přesune rovněž planeta Jupiter, která je vnímána příznivě. To by mohlo naznačovat, že právě druhá polovina roku 2021 pro nás bude celkově přívětivější.

Ale pozor, po celou dobu bude docházet k nepříjemným konfrontacím s planetou Uranem, která ztělesňuje neklid, nevypočitatelnost a bouřlivost. Právě ona pomyslně rozbouří doposud klidné moře a my se budeme muset naučit kličkovat mezi vlnami, přičemž některá vlnka se přes nás čas od času bohužel přelije.

Roční horoskop pro jednotlivá znamení zvěrokruhu

Které znamení se může na nový rok nejvíce těšit? Není s podivem, že to budou právě Vodnáři, vždyť toto znamení bude mít v roce 2021 významnou roli. Také ostatní znamení prožijí výrazné změny, nejčastěji se budou týkat partnerského života a lásky. Dokonce se dá již dopředu říct, že se mnohé vztahy pořádně otřesou v základech. Pak již záleží jen na samotných aktérech, zda tuto obtížnou zkoušku ustojí a vybudují ještě pevnější svazek nebo zda krizi nezvládnou a ocitnou se na rozcestí, na kterém každý z nich odbočí na opačnou stranu.

Horoskop na rok 2021